Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Μάλλον μας κοροϊδεύουν ωμά και συστηματικά…


Για μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου είχαν προσδιορίσει πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες της Ηλείας, φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση, την κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου που αφορά στην ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών.
Πάμε για μέσα Μαρτίου και… ουδέν νεότερον περί του θέματος! Κοντεύει δε ενάμισης χρόνος από την επίσημη δέσμευση του νεοεκλεγέντος, τότε, πρωθυπουργού της χώρας, Γιώργου Παπανδρέου, κατά την επίσκεψή του στην Αρχαία Ολυμπία, μια εβδομάδα μετά την εκλογή του.

Το πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο έχει ακολουθήσει την δική του «Οδύσσεια», μέχρι να φτάσει στη Βουλή.

Αρχικά οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι θα εισαγόταν μέχρι τον Μάιο του 2010, πριν την έναρξη του θερινού τμήματος της Βουλής. Κατόπιν, και εφόσον αυτό δεν επετεύχθη, είπαν ότι θα είναι από τα πρώτα της νέας περιόδου της Βουλής, που αρχίζει κάθε Σεπτέμβριο.

Ύστερα κάπου ακούστηκε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει κατατεθεί, για να φτάσουμε στο σήμερα και ακόμη να μην γνωρίζουμε τι πρόκειται τελικά να γίνει με το ζήτημα αυτό.

Όλη αυτή η κατάσταση μοιάζει πολύ με πραγματική κοροϊδία και δεν είναι λίγοι οι πολίτες της Ηλείας που το λένε έξω από τα δόντια: «Όπως ο Παπανδρέου είπε ψέματα για το ‘λεφτά υπάρχουν’, έτσι έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις και για την ανασυγκρότηση της Ηλείας».

Ζητείται διάψευση αυτής της παραδοχής…

Πέλεκυς
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...