Παγκόσμιο σοκ: Έκρηξη σε πυρηνικό σταθμό στην Ιαπωνία (βίντεο)


Παγκόσμιο σοκ: Έκρηξη σε πυρηνικό σταθμό στην Ιαπωνία (βίντεο)
Η στιγμή της έκρηξης
Ισχυρή έκρηξη στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα σημειώθηκε πριν από 2 περίπου ώρες. Άγνωστες μέχρι στιγμής οι συνέπειες για την Ιαπωνία και τον κόσμο.
Η σκεπή και οι τοίχοι του κτιρίου που στέγαζαν τον αντιδραστήρα κατέρρευσαν και πολλοί εργαζόμενοι στον σταθμό τραυματίστηκαν.

Η ραδιενέργεια που εκλύθηκε σε μία ώρα από τον ιαπωνικό πυρηνικό αντιδραστήρα Φουκουσίμα Νο1, που καταστράφηκε, αντιστοιχεί στο ανώτατο ετήσια αποδεκτό όριο, μεταδίδει το πρακτορείο Κιόντο. Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής κυβέρνησης «σούπερ πυροσβέστες» πρόκειται να αποσταλούν στις εγκαταστάσεις της Φουκουσίμα, για να αντιμετωπίσουν την έκτακτη αυτή περίσταση.

Την ίδια ώρα, η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) δηλώνει εις γνώση των ειδήσεων που μεταδίδονται για την έκρηξη στον Φουκουσίμα και έχει ζητήσει επειγόντως στοιχεία από τις πυρηνικές αρχές της Ιαπωνίας.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ