Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

To "Πάμε Πακέτο" τους ένωσε


Ένας 39χρονος από το Πελόπιο, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, βρήκε τα αδέρφια του που δεν είχε γνωρίσει, μόλις μέσα σε δύο ημέρες, χάρη στην παρέμβαση της εκπομπής "Πάμε Πακέτο". Ο Γιώργος, λίγο καιρό μετά τη γέννησή του στην Πάτρα, αφέθηκε για υιοθεσία στο νοσοκομείο Αμαλιάδας...
... το 1972.


Η οικογένεια Σπηλιόπουλου από το Πελόπιο τον «ανέστησε» και γνώρισε έτσι τη γονική στοργή.

Όπως δήλωσε στην "Πρώτη" οι βιολογικοί γονείς του, η οικογένεια Μόσχου, για οικονομικούς λόγους δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν μαζί τους και να τον μεγαλώσουν.

Ο Γιώργος ήταν το δεύτερο από εφτά αδέρφια, τα οποία σιγά - σιγά πλέον γνωρίζει στην Πάτρα. Το ότι ήταν υιοθετημένος το έμαθε από κάποιον γείτονα σε ηλικία 19 ετών.

Ωστόσο ένοιωσε έντονα την ανάγκη να βρει τα αδέρφια του, είκοσι χρόνια αργότερα.

Έτσι πριν από ένα μήνα περίπου ήρθε σε επαφή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τους συντελεστές της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" με όλα τα στοιχεία που γνώριζε για την βιολογική του οικογένεια.

«Μέσα σε δύο ημέρες με ενημέρωσαν πως βρήκαν τα αδέρφια μου και έτσι ανέβηκα στην Αθήνα για τα γυρίσματα της εκπομπής» δήλωσε για αυτό που είδε αρκετός κόσμος από τη συχνότητα της τηλεόρασης του Alpha το βράδυ της Πέμπτης.

Από τα έξι αδέρφια του βρίσκονται στη ζωή τα πέντε, ενώ οι βιολογικοί γονείς του «έφυγαν» αρκετά νέοι, περίπου στα πενήντα τους χρόνια.

Στο τηλεοπτικό στούντιο συνάντησε τα δύο από αυτά. Τον Ανδρέα και τον Σάκη, ενώ ακόμα δύο αδέρφια και μια αδερφή, τους γνωρίζει μέρα με τη μέρα.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν το πίστευα. Δεν έχω προλάβει να γνωρίσω από κοντά όλα τα αδέρφια μου. Πάντως θα φροντίσω να καλύψουμε το χαμένο χρόνο, έχουμε πολλά να πούμε» ανέφερε μιλώντας στην "Πρώτη".

Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος διατηρεί την καφετέρια Escape στο Πελόπιο και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Όπως δήλωσε, ο Ανδρέας και ο Σάκης, τα δύο αδέρφια του που εμφανίστηκαν και στην εκπομπή, μέσα στις επόμενες ημέρες θα μετακομίσουν από την Πάτρα στο Πελόπιο, όπου σκοπεύουν να εγκατασταθούν μόνιμα.

(από το ρεπορτάζ του Γιάννη Σπυρούνη, για την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ)
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...