Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Χάλκινα καλώδια στο στόχαστρο των κλεφτών


Τα καλώδια αποτελούν καλή λεία για συγκεκριμένη κατηγορία κλεφτών. Στην Αμαλιάδα από ξύλινο "καρούλι" πήραν εξήντα μέτρα χάλκινου καλωδίου, αξίας 6.000 ευρώ, που χρησιμοποιείται στην υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΗ στην πόλη.
Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο κρούσμα καθώς και στο Ρουπάκι έκλεψαν χάλκινο καλώδιο, μήκους 70 μέτρων και αξίας 2.500 ευρώ, που ήταν συνδεδεμένο με ηλεκτρικό πίνακα.

Στο Φάλαρι Μανολάδας άγνωστοι μέσα από δασική έκταση έκλεψαν πέντε μελίσσια, που είχαν τοποθετηθεί από τη Διεύθυνση Γεωργίας και συγκεκριμένα από το Τμήμα Μελισσοκομίας στην περιοχή. Η αξία τους ανέρχεται στα 500 ευρώ.


Τρία αρνιά ήταν η λεία αγνώστων που «χτύπησαν» σε στάβλο στην Αμαλιάδα. Ήταν δώδεκα κιλά έκαστο και η αξία τους έφτανε τα 200 ευρώ. Πάντως όσο πλησιάζει το Πάσχα... η αξία θα ανεβαίνει.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...