Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη των πρωταθλητών Ευρώπης στις εγκαταστάσεις ΑΜΕΑ “Ήλις”


Επίσκεψη των πρωταθλητών Ευρώπης στις εγκαταστάσεις ΑΜΕΑ “Ήλις”
Στιγμιότυπα απ' την επίσκεψη των αθλητών

Δέκα μπασκετμπολίστες της εθνικών ομάδων εφήβων & νέων επισκέφθηκαν σήμερα τις εγκαταστάσεις του συλλόγου Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & ΑΜΕΑ «Ήλις», μοιράζοντας δώρα (προσφοράς του ΟΠΑΠ).
Το κοινωνικό πρόσωπο του 19ου ΟΠΑΠ All Star Game εκφράστηκε δια της επίσκεψης των Βαγγέλη Μάντζαρη, Σωκράτη Ψαρόπουλου (Περιστέρι), Νώντα Παπαντωνίου, Διονύση Καπινιάρη (Ηλυσιακός), Ζήση Σαρικόπουλο, Βασίλη Καββαδά (Πανιώνιος), Θέμη Τσακαλέρη, Γιάννη Καραθανάση (Πανελλήνιος), Γιώργο Γιωργάκη (Καβάλα) και Λευτέρη Μποχορίδη (Άρης), οι οποίοι επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις «Ήλις» και έδωσαν δώρα σε ανθρώπους που είχαν την ανάγκη να πάρουν ένα “χαμόγελο” απ’ τους πρωταθλητές Ευρώπης των εφήβων & νέων.

Ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου, Γιώργος Χαλβατζάκης είπε πως «κάθε χρόνο κάνουμε στην περιφέρεια τη γιορτή του μπάσκετ. Το έργο σας είναι συγκλονιστικό. Στόχος μας είναι να συνεπικουρούμε τις προσπάθειές σας. Να παρακολουθείτε τον αθλητισμό και να είστε μακριά από τη βία και τα συνθήματα. Σας περιμένουμε στο γήπεδο».
Ο Γιάννης Παπαδάτος, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & ΑΜΕΑ Ν. Ηλείας «ΗΛΙΣ» καλωσόρισε το αύριο του ελληνικού μπάσκετ και δηλώσε: «Mε ιδιαίτερη χαρά σας φιλοξενούμε στον Πύργο. Εκτός από το εξαιρετικό σας αθλητικό πρόσωπο, δείχνετε και το κοινωνικό σας πρόσωπο. Σήμερα οι αρχές και οι αξίες δοκιμάζονται σκληρά. Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τα αθλητικά πλαίσια και να αγκαλιάσουν τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Η επίσκεψή σας εδώ ανάβει ένα κερί αισιοδοξίας».

Ο Γιώργος Παυλίδης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ, είπε με τη σειρά του πως «είναι δύσκολο για μας να καταλάβουμε τη χαρά που μας δίνει αυτή η επίσκεψη. Η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για τα άτομα με ειδικές ικανότητες και δεν πρέπει να αγγίξει τα κονδύλιά τους. Όπως μπορούμε θέλουμε να βοηθήσουμε».

Ο Χάρης Περδίκης, γενικός γραμματέας του ΟΣΕΚΚ, τόνισε: «Έχουμε σταθερή συνεργασία με ΠΣΑΚ-ΕΣΑΚΕ. Εκφράζουμε σε αυτή τη γιορτή την ενότητα του μπάσκετ. Ευχαριστούμε που μας δίνετε τη δυνατότητα να πάρουμε μερίδιο από τη δημοσιότητα του all star game. Θέλουμε να αναδείξουμε το έργο του συνδέσμου μας μέσα από το παιχνίδι που διεξάγουμε. Με χαρά θέλουμε να σας δούμε στο παιχνίδι μας».

Ο αντιδήμαρχος Πύργου, Γιάννης Αργυρόπουλος, είπε ότι «καλωσορίζουμε την αφρόκρεμα του ελληνικού μπάσκετ. Είναι μεγάλη τιμή να φιλοξενούμε αυτή τη γιορτή. Ευχαριστούμε τους παίκτες που ήρθαν να δουν αυτά τα παιδιά από κοντά. Ως Δήμος είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες της «ΗΛΙΔΑΣ». Είμαστε στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Ελλάδας στον τομέα της Πρόνοιας. Πάσχουμε από εγκαταστάσεις και προσωπικό»
ilia tora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...