Αγωγές Βαξεβάνη κατά Χρονόπουλου & εφημερίδων


Σε αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του Πανταζή Χρονόπουλου και εφημερίδων του νομού Ηλείας προχωρά ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Την εξέλιξη αυτή αποκάλυψε σήμερα το πρωί ο ίδιος ο δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή...
... "Πρωινή Περίπολος" του ΙΟΝΙΟΝ FM, που είχε ως θέμα της χθεσινοβραδινές αποκαλύψεις στο "Κουτί της Πανδώρας", στη ΝΕΤ, για τις παρανομίες στις οποίες εμπλέκεται η Πολεοδομία της Ζαχάρως και παράγοντες του νομού.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του για το μείζον αυτό θέμα με τους δημοσιογράφους του ΙΟΝΙΟΝ FM Γιώτα Αργυροπούλου και Δημήτρη Κολόκα αλλά και με τον δημοσιογράφο της "Ελευθεροτυπίας" Μάκη Νοδάρο, ο Κώστας Βαξεβάνης σχολίασε μεταξύ άλλων και τη στάση που είχε κρατήσει απέναντι του ο Τύπος του νομού μετά από την προβολή ρεπορτάζ του για τη Ζαχάρω στο "Κουτί της Πανδώρας", το 2008.

Ο δημοσιογράφος της ΝΕΤ αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα των εφημερίδων "Πατρίς" και "Πρώτη" που θεωρεί ότι τον δυσφήμισαν, ενώ όπως υποστήριξε αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν τη δική του άποψη αλλά και την είδηση της αθώωσης του μετά την εκδίκαση της αγωγής Χρονόπουλου εναντίον του, γεγονότα που τον οδήγησαν σε υποβολή αγωγών και εναντίον των εφημερίδων.

Aκούστε τα όσα είπε ο Κώστας Βαξεβάνης στον "αέρα" του ΙΟΝΙΟΝ FM εδώ
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ