Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ισχυρές καταιγίδες -Συνεχής Ενημέρωση (08:20)-

 
Ήδη από νωρίς το πρωί της Κυριακής 17 Οκτωβρίου ισχυρές έως πολύ ισχυρές καταιγίδες με ραγδαίες βροχοπτώσεις και αρκετά έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα εκδηλώνονται στον Ηλειακό Κάμπο.
Έκτακτα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσαν η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών το Σαββάτο 16 Οκτωβρίου.
Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας είναι σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια καταιγίδων & πλημμυρών.
Νεότερη ενημέρωση (08:20): Σφοδρή Καταιγίδα στον Κάμπο
Για μια ακόμα φορά πολύ ισχυρή βροχόπτωση σημειώνεται στο Βαρθολομιό, μέσα σε λίγη ώρα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 40 χιλιοστά ύψη βροχής ενώ η ισχυρή καταιγίδα, σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Ισχυρά φαινόμενα σημειώνονται και στην περιοχή της Αμαλιάδας.
HΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...