Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έγιναν …ήλιος!

Και ενώ η ΕΜΥ προειδοποιούσε για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μόνο έτσι δεν κύλησε -μέχρι τώρα τουλάχιστον- το Σαββατοκύριακο.

Παρόλα αυτά, μετά το μεσημέρι αναμένεται επιδείνωση από τα δυτικά, όπου οι βροχές και οι καταιγίδες που ήδη θα εκδηλώνονται θα ενταθούν σημαντικά.

Από τις βραδινές ώρες και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, οι νότιοι άνεμοι θα ενισχυθούν φτάνοντας στο Ιόνιο και στα νοτιοδυτικά τμήματα του Αιγαίου τα 7 – 8 μποφόρ και πιθανόν τη νύχτα τοπικά και τα 9 μποφόρ.
 
Αύριο Δευτέρα, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες που τοπικά θα έχουν μεγάλη ένταση, ενώ οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς, ενώ το νότιο ρεύμα στο Αιγαίο θα διατηρηθεί στα επίπεδα των 7 – 8 μποφόρ, με τάσεις εξασθένησης το βράδυ.
Την Τρίτη, 19/10, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται, με τα έντονα φαινόμενα να περιορίζονται στη Δ. Ελλάδα, στη Θράκη και κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα του Αιγαίου.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...