Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Καταπλακώθηκε από τρακτέρ - Νεότερη ενημέρωση


Άνδρες της Τροχαίας αλλά και κάτοικοι του Κολιρίου έσπευσαν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος.


















Τραγικό θάνατο βρήκε ένα τριανταδυάχρονο παλικάρι από το Κολίρι όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε, κατά τη διάρκεια εργασιών σε αγροτική περιοχή κοντά στο χωριό του.
Το δυστύχημα έγινε στις 8.30 το πρωί. Ο 32χρονος εκείνη τη στιγμή οδηγώντας το τρακτέρ του βρισκόταν σ’ ένα λιοστάσι όπου πραγματοποιούσε εργασίες ψεκασμού ελαιοδέντρων στα πλαίσια του προγράμματος δακοκτονίας.

 Μαζί του βρισκόταν και ένας νεαρός εργάτης αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του εργάτη το τρακτέρ ευρισκόμενο σε κεκλιμένη πλαγιά ανετράπη σε κλάσματα δευτερολέπτου καταπλακώνοντας τον 32χρονο.

 Αμέσως ο εργάτης ειδοποίησε τηλεφωνικά κατοίκους του χωριού οι οποίοι έσπευσαν επιτόπου ειδοποιώντας και ασθενοφόρο, όμως ήταν αργά για τον άτυχο νέο καθώς στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος νέος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο Κολίρι ενώ πριν λίγους μήνες είχε χάσει και τον πατέρα του. Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος ενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πύργου.

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...