Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται κρύο...

Έρχεται κρύο...











Προχωρημένο Φθινόπωρο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σύμφωνα και με τα νεότερα στοιχεία περιμένουμε σταδιακά από την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στην Ηλεία. Οι μέγιστες τιμές δεν θα ξεπερνούν τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου ενώ την νύχτα και νωρίς το πρωί θα πέφτει ακόμα και σε μονοψήφιες τιμές όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές του νομού.

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν το απόγευμα της Πέμπτης 7/10 ενώ σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι από ανατολικές - βορειοανατολικές διευθύνσεις στα 5 με 6 μποφόρ σε χερσαίες περιοχές με παράλληλη αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Τα φαινόμενα μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 8/10 θα σταματήσουν ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 20 με 21 βαθμούς. Λόγω των ισχυρών ανέμων η αίσθηση των χαμηλών θερμοκρασιών θα είναι πιο έντονη.

Το Σαββατοκύριακο 9-10/10 , κρύο το βράδυ και νωρίς το πρωί με θερμοκρασίες που πιθανόν να πέσουν ακόμα και στους 6 με 7 βαθμούς Κελσίου κυρίως στις πιο ημιορεινές ορεινές περιοχές. Οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν τους 19 με 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θα μαλακώσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής καθώς φαίνεται να μας πλησιάζει μια ατμοσφαιρική διαταραχή με αξιόλογες βροχές και νοτιάδες από την Δευτέρα 11/10, εξέλιξη την οποία παρακολουθούμε και θα ενημερώσουμε.

ΗΛΕΙΑΤΩΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...