ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ποιούν τη νήσσα...











Απίστευτο! 430 δις περίπου έφτασε μας λένε το εξωτερικό χρέος και εμείς ψάχνουμε να...
μαζέψουμε κάτι ψίχουλα για το μέγεθος αυτό, από περικοπές που όμως είναι σημαντικές για τον καθένα μας ,στους μισθούς και στις συντάξεις.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει και που το πάνε αλλά τα νούμερα πλέον είναι τρομακτικά και μόνο που τα ακούς σε πιάνει απελπισία και ψυχοπλάκωμα για το μέλλον.

Για το τι θα γίνει και πως θα βγούμε από αυτή την δίνη δεν ακούμε να μας λέει κανένας. Δεν υπάρχει αναπτυξιακή πολιτική και τα μεγάλα κεφάλαια φεύγουν στο εξωτερικό. Οι εφοπλιστάδες οι μεγαλοεπιχειρηματίες και γενικά όσοι οικονόμησαν εις βάρος αυτού του λαού κάνουν τα κορόιδα μια και έχουν φροντίσει προ πολλού να εξασφαλίσουν έως και γενεές δεκατέσσερις τα παρανόμως αποκτηθέντα .... σε τράπεζες του εξωτερικού!!!

Οι άχρηστοι πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης τώρα Ποιούν τη νήσσα για τις ευθύνες, τις παραλείψεις και ενδεχόμενος τον δόλο ορισμένων του συναφιού τους και συνεχίζουν το παραμύθι και τις υποσχέσεις ότι δήθεν έχουν την θέληση και κυρίως την ικανότητα να μας οδηγήσουν έξω από το σκοτεινό τούνελ που βαδίζουμε εδώ και καιρό.

Κύριοι εσείς τα κάνατε έτσι γιατί οι περισσότεροι ήσασταν μέτριοι έως ανύπαρκτοι, καιροσκόποι, λαμογιάρηδες και παρτάκιδες. Φάγατε με δέκα μασέλες και τώρα κάποιοι έχετε και το θράσος να λέτε ότι τα φάγαμε μαζί! … έλεος πια! … ο παχυδερμισμός, σας εξαφάνισε και την λίγη ντροπή που θα έπρεπε να έχετε!!!

Οι μεγαλύτεροι οικονομολόγοι εδώ και καιρό λένε ότι θα πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση του χρέους για να μπορέσουμε δειλά δειλά να κάνουμε και κάποια αναπτυξιακά βήματα που μακροπρόθεσμα θα μας οδηγήσουν στην έξοδο από αυτή την καταστροφή.

Αν θέλετε λοιπόν να επανορθώσετε στο ελάχιστο τα κακά που φέρατε σ’ αυτό τον τόπο, ένας είναι ο τρόπος …. να ξεκουμπιστείτε οικιοθελώς, ΟΛΟΙ σας … μια και η Ελλάδα δεν πρέπει να ξαναζήσει ένα νέο Γουδί … όπως φοβάται ο κ. Λοβέρδοςί!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: