Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τιμητικές (ή αναγκαστικές) «αποστρατείες»


Τιμητικές (ή αναγκαστικές) «αποστρατείες»
Ηχηρά ονόματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μένουν εντός «Καλλικρατικών» συνδυασμών ή ακολουθούν διαφορετικό δρόμο, όπως διεφάνη από τους συνδυασμούς που υποβλήθηκαν στα Πρωτοδικεία.
Εστιάζοντας στους δύο μεγάλους δήμους Πύργου και Αμαλιάδας, υπάρχουν πρόσωπα που είχαν εξέχουσες θέσεις στις απερχόμενες δημοτικές αρχές και τώρα δεν είναι καν στα ψηφοδέλτια.

Συγκεκριμένα, από το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Πορεία» του δημάρχου Μάκη Παρασκευόπουλου απουσιάζουν τρία πρόσωπα που είχαν διατελέσει και αντιδήμαρχοι! Πρόκειται για τον Νίκο Κόκκαλη, τον Γιάννη Σιδηροκαστρίτη και τον Ανδρέα Κατέβα, πρόσωπα που είχαν αποτελέσει για ένα διάστημα την πρώτη γραμμή της δημοτικής αρχής.

Η μη συμμετοχή τους βέβαια οφείλεται καθαρά σε προσωπικούς λόγους, καθώς παραμένουν στην παράταξη και στηρίζουν τη «Νέα Πορεία».

Από το κεντρικό δημοτικό συμβούλιο Πύργου επίσης θα απουσιάζει αυτή τη φορά και ο Σπύρος Δαρζέντας. Ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος κατεβαίνει ως υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο της πόλης του Πύργου.

Στην Αμαλιάδα τώρα, δύο από τα πρόσωπα πρώτης γραμμής της δημοτικής αρχής, στενοί συνεργάτες του δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη κατά την τρέχουσα τετραετία, στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για την αντιδήμαρχο Νίκη Κοκκαλιάρη και τον πρώην αντιδήμαρχο Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες ότι εντάσσονται στον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, ένα «ιστορικό» μέλος του δημοτικού συμβουλίου Αμαλιάδας, πρώην πρόεδρός του, ο Γιάννης Τασσόπουλος δεν θα θέσει υποψηφιότητα αυτή τη φορά. Επίσης, εκτός ψηφοδελτίου μένει και ο Νίκος Λάμπος, όμως και οι δύο στηρίζουν την παράταξη Λυμπέρη.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...