Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Στης φυλακής τα σίδερα ο Μισούνοφ

Καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση

Ποινή κάθειρξης δέκα ετών και οκτώ μηνών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης στο 46χρονο πρώην καλαθοσφαιριστή, Μιχάλη Μισούνοφ, ο οποίος κατηγορείτο για κατοχή οπλοστασίου.


Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής κατείχε μία ρουκέτα και δύο εκτοξευτήρες αντιαρματικών ρουκετών RΡG.

Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο Μ. Μισούνοφ επανέλαβε όσα είχε πει προανακριτικά, τονίζοντας ότι το οπλοστάσιο το παρέλαβε για φύλαξη από φιλικό του άτομο που δε ζει πια και δραστηριοποιούνταν κατά το παρελθόν σε κυκλώματα προστασίας κέντρων διασκέδασης. Το δικαστήριο δεν έδωσε ανασταλτικό δικαίωμα στην έφεση.

Μαζί με τον πρώην αθλητή κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο 50χρονος λογιστής του, που κατηγορούνταν ότι κατείχε δύο πιστόλια, φυσίγγια και σφραγίδες δημόσιων υπηρεσιών, αρχών και εταιριών. Το δικαστήριο τού επέβαλε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης τρεισήμισι ετών. Τέλος, το δικαστήριο καταδίκασε σε φυλάκιση οκτώ μηνών, με αναστολή έναν 30χρονο ομογενή, που είχε αγοράσει ένα πιστόλι και φυσίγγια από τον Μ. Μισούνοφ.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...