Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πρωτοφανή επεισόδια για διαγωνισμό μεταφοράς μαθητών10:58

Αναζητείται ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θήβας

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες, στη Νομαρχία Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης προσφορών για την ανάθεση του έργου μεταφοράς μαθητών. Ιδιοκτήτης πρακτορείου χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχτηκε, ενώ ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Θήβας και άλλα άτομα που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο αναζητούνται από την αστυνομία προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν είκοσι περίπου εξαγριωμένα άτομα από το ΚΤΕΛ Θήβας επιτέθηκαν φραστικά στην υπάλληλο της Νομαρχίας που διενεργούσε το διαγωνισμό, γιατί αρνήθηκε να παραλάβει την προσφορά τους, καθώς την κατέθεσαν με δέκα λεπτά καθυστέρηση, από την προβλεπόμενη.

Η συνέχεια ήταν εκρηκτική. Οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ Θήβας ξέσπασαν σε ιδιοκτήτη πρακτορείου επίσης από τη Θήβα, που είχε καταθέσει προσφορά, εκσφενδονίζοντας εναντίον του διάφορα αντικείμενα. Η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά και της αστυνομίας απέτρεψε τα χειρότερα. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες των επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ, αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί εξύβρισης, σωματικών βλαβών και υπεξαίρεσης δημοσίου εγγράφου, καθώς στη διάρκεια της συμπλοκής, εξαφανίστηκε η προσφορά του ιδιώτη, που είχε ήδη παρελήφθη από την επιτροπή του διαγωνισμού.

Ο προϋπολογισμός του έργου μεταφοράς των μαθητών στις δύο περιοχές Λιβαδειάς και Θήβας, που ξεκινά στις αρχές Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2011, ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ!

  aliartos-city.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...