Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Βουλιάζει η Αυστραλία

http://img.youtube.com/vi/tAnDAuTseYU/0.jpgΕκτεταμένες καταστροφές καταγράφονται καθημερινά πλέον σε μεγάλες περιοχές της ανατολικής Αυστραλίας, από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που έχουν προκαλέσει σαρωτικές πλημμύρες... Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ ο ποταμός Molonglo υπερχείλισε και τα νερά εισέβαλαν στην πόλη Queanbeyan, η οποία κόπηκε στα δύο και περισσότερα από 100 σπίτια εκκενώθηκαν.

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση στην περιοχή New South Wales, όπου τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να αντλήσουν τα νερά από εκατοντάδες σπίτια. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κλήσεις για βοήθεια στην πυροσβεστική ξεπέρασαν τις 6.000 μέσα σε λίγες ώρες.
Οι μετεωρολόγοι εκφράζουν ανησυχία ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, με τους ποταμούς Macquarie, Castlereagh και Namoi να «απειλούν» τις πόλεις Bathurst, Wellington, Dubbo, Narromine, Warren και Coonamble.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...