Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΣΟΚ: Σκότωσε τα παιδιά της γιατί ο πατέρας τους ήταν βιαστής!!

Συγκλονίζει η υπόθεση μία μητέρας η οποία σκότωσε τα δύο παιδιά της, προκειμένου να... σταθεί στο πλευρό του άντρα της που είχε εκδοθεί στη Βρετανία κατηγορούμενος για βιασμό…

Η Lianne Smith, κατηγορείται ότι έπνιξε την 5χρονη κόρη της Rebecca και μόλις τον έντεκα μηνών γιο της Daniel, με μία πλαστική σακούλα. Τα αγγελούδια βρέθηκαν νεκρά στο ξενοδοχείο Miramar στο Lloret de Mar. Hί δια παραδέχτηκε ότι τα σκότωσε και τώρα κρατείται σε ψυχιατρική κλινική στην Ισπανία μέχρι να γίνει η δίκη της.

Ο σύντροφός της της Lianne, ο Martin Smith, με τον οποίο αν και μοιραζόταν το ίδιο επίθετο δεν είχαν παντρευτεί, κατηγορείται ότι βίαζε μία κοπέλα από την ηλικία των επτά ετών έως και τα και τα δεκαεπτά της που είναι σήμερα. Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το κοριτσάκι αποφάσισε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Η ίδια στην κατάθεση της τόνισε ότι ο 45χρονος «πνευματιστής» που είχε εμφανιστεί και  στο σόου  «Living TV’s Most Haunted»,αποπειράθηκε πολλές φορές να την υπνωτίσει προκειμένου μετά να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Η μαρτυρία της κοπέλας προκαλεί ρίγη και οργή… «Νόμιζε πως αυτό που μου έκανε λειτουργούσε. Νόμιζε πως με υπνώτιζε. Ήμουν πλέον συνηθισμένη στο να κάνω αυτά που έλεγε… Στην πραγματικότητα όμως ήμουν τελείως ξύπνια».

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...