Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Κατολισθήσεις στην Πρέβεζα από τις βροχοπτώσεις

Κατολισθήσεις στην Πρέβεζα από τις βροχοπτώσεις
Σοβαρά προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο του νομού Πρέβεζας έχουν προκαλέσει οι βροχοπτώσεις που πλήττουν το τελευταίο διάστημα την περιοχή.


Συνεργεία τεχνικών της ΔΕΗ πραγματοποίησαν δεκάδες αυτοψίες και κατέγραψαν τις ζημιές. Η νομαρχία ζήτησε τη συνδρομή του ΙΓΜΕ προκειμένου να εκπονήσει τις απαραίτητες μελέτες αποκατάστασης, ώστε να συνταχθούν και εδαφολογικές μελέτες και εκθέσεις.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν κατολισθήσεις στο τμήμα της 5ης επαρχιακής οδού Ν. Πρέβεζας, από Αγιά προς Πέρδικα, στο τμήμα της 8ης επαρχιακής οδού Ν. Πρέβεζας, από Βρυσούλα προς Άνω Ρευματιά, στο τμήμα της 8ης επαρχιακής οδού Ν. Πρέβεζας, από Πολυστάφυλλο προς Άσσο, στο τμήμα της 10ης επαρχιακής οδού Ν. Πρέβεζας από Άσσο προς Μελιανά και όρια Νομού.

Η τροχαία συνιστά στους οδηγούς που κινούνται στις παραπάνω περιοχές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...