Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εξαπατήσεων συνέχεια ...και άλλες μικρές ιστορίες

Εξαπατήσεων συνέχεια ...και άλλες μικρές ιστορίες
Σιγά μην έπαιρναν ρεπό οι επιτήδειοι που την "πέφτουν" σε ηλικιωμένους με πρόσχημα τη δήθεν οφειλή χρημάτων συγγενικών τους προσώπων.

Στο Καλλίκωμο 84χρονος έδωσε 1.000 ευρώ στους καλοντυμένους δράστες με το λευκό αυτοκίνητο , που τον έπεισαν πως ο γιος του τους χρωστάει.

Που θα πάει όμως, οι συγκεκριμένοι "κύριοι" -που σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να είναι οι ίδιοι δράστες με τις προηγούμενες περιπτώσεις (δείτε "Σχετικό άρθρο")- κάποια μέρα θα τα πληρώσουν πίσω μαζεμένα ...

Στον Πύργο ένα παιδί 14 χρονών, αθίγγανη, συνελήφθη για κλοπή πορτοφολιού ...

Στη Ζαχάρω 26χρονος Αλβανός αναζητείται ως ένας εκ των πέντε δραστών που έκλεψαν από ομοεθνή τους ξυλοκοπτικά εργαλεία και τέσσερα ...άλογα!!! Τα δύο βρέθηκαν από τον παθόντα , ενώ τα άλλα δύο είχαν περιέλθει στην κατοχή αθίγγανου, κάτοικου Πύργου, που τα αγόρασε για 600 ευρώ.

36χρονος κάτοικος Πύργου συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών για κατοχή ενός πτυσσόμενου μεταλλικού γκλομπ κι ενός πλαστικού πιστολιού με σφαιρίδια.

Τέλος, οι δύο Ρουμάνοι ιερόσυλοι που έκλεψαν τάματα από την εκκλησία του Αγ.Νικολάου στο Κατάκολο, οδηγήθηκαν το πρωί στον Εισαγγελέα Ηλείας και πήραν  προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή.

 iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...