Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Νέα 24ωρη απεργία στα Μέσα Μεταφοράς τη Δευτέρα


Ακινητοποιημένα θα μείνουν και τη Δευτέρα όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία.

Την Παρασκευή θα ακινητοποιηθούν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς, δηλαδή το μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το τραμ, καθώς και τα τρόλεϊ.

Στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον Προαστιακό, γεγονός που σημαίνει ότι δεκάδες δρομολόγια θα ακυρωθούν.

Ωστόσο, κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Χάος επικρατούσε την Πέμπτη στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις περικοπές των αποδοχών όσο και στις ρυθμίσεις (μετατάξεις, συγχωνεύσεις, ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών) που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, το οποίο εγκρίθηκε την Τρίτη από το υπουργικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...