Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Διώχνει τον Ντιόγκο η Φλαμένγκο!

Διώχνει τον Ντιόγκο η Φλαμένγκο!
Δυσοίωνο είναι το μέλλον του Λουίς Ντιόγκο στη Φλαμένγκο...
καθώς ο πρόεδρος του επιτροπής ελέγχου του συλλόγου, δήλωσε ότι είναι αναγκαία η αποχώρηση παικτών που κοστίζουν πολλά χρήματα.


«Η επιθετική μας γραμμή είναι πολύ ακριβή και πρέπει να μειωθεί το κόστος της. Θα πρέπει να αρχίσουμε με τον Ντιόγκο. Ήταν τρέλα να αποκτηθεί μαζί με τον Ντέιβιντ την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, διότι μαζί κοστίζουν στο σύλλογο πάρα πολλά χρήματα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια έριξε ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση λέγοντας: «Αυτό που έκανε η προηγούμενη διοίκηση ήταν έγκλημα κατά της Φλαμένγκο και δείχνει πως δεν έγινε σωστός σχεδιασμός. Η ομάδα δεν έχε τα χρήματα για να τους πληρώσει και να κάνει μεταγραφές. Είναι πιο εύκολο να πούμε στον Ντιόγκο πως δεν είναι στα πλάνα μας και να λύσουμε φιλικά τη συνεργασία μας».
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...