Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Κληρώνονται οι Εργατικές Κατοικίες Ανδραβίδας

Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Εργατικών Κατοικιών της Ανδραβίδας στους δικαιούχους τους.
Η κληρωτίδα έχει ήδη έρθει στο δημαρχείο της Ανδραβίδας, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι, παρουσία της πρόεδρου του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας κας. Γεωργία Κωτίδου.

Το κτιριακό συγκρότημα των 12 πολυτελών διαμερισμάτων έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι προκριθέντες δικαιούχοι των διαμερισμάτων είναι εννέα.

Έτσι, μετά την κλήρωση αναμένεται από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας σχετική ανακοίνωση, για το πώς θα γίνει η συμπληρωματική διάθεση των τριών διαμερισμάτων που θα περισσέψουν από την αρχική κλήρωση.

Όπως είχε δηλώσει πριν από μερικές μέρες ο δήμαρχος Ανδραβίδας κ. Ιωάννης Παπανδρέου, όταν του ανακοινώθηκε η οριστική ημερομηνία της κλήρωσης: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι αλλά και ευχαριστημένοι από την εξέλιξη αυτή, καθώς, αρκετοί συμπολίτες και συνάνθρωποί μας θα αποκτήσουν τη δική τους στέγη.

Πρόκειται αναμφίβολα για το καλύτερο χριστουγεννιάτικό δώρο που θα μπορούσαν να λάβουν οι οικογένειες αυτές, και μακάρι ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας να μπορούσε να κατασκευάσει ένα ακόμα συγκρότημα Εργατικών Κατοικιών στην Ανδραβίδα».

patris
Στάθης Πουλιάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...