Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Χωρίς κόσμο με... τα Τρίκαλα!

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/12/16/173707.jpg?w=400&f=bicubicΜε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 96.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα επεισόδια... που προκάλεσαν οι οπαδοί του στην Τρίπολη. Οι "πράσινοι" θεωρείται απίθανο να ασκήσουν έφεση, μιας και αυτή θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα και θα κινδυνεύσουν να αγωνιστούν χωρίς κόσμο με τον Άρη τη 17η αγωνιστική. Με το να δεχτούν την ποινή ως έχει, την εκτίουν την επόμενη Τετάρτη με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο ΟΠΑΠ!

Πιο συγκεκριμένα: Με βάση τη σημερινή απόφαση, ο Παναθηναϊκός εκτίει την ποινή του στο αμέσως επόμενο εντός έδρας ματς, που είναι αυτό της άλλης Τετάρτης με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. 
Αν οι "πράσινοι" ασκήσουν έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης, αυτή θα εκδικαστεί την επόμενη Τετάρτη (πάντα Τετάρτη δικάζει η Επιτροπή Εφέσεων).
Στην περίπτωση αυτή, η ποινή δεν θα μπορεί να εκτιθεί στον αγώνα του Κυπέλλου, διότι η υπόθεση θα πρέπει να τελεσιδικήσει. Αν και μετά την έφεση, η πρωτόδικη απόφαση διατηρηθεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του στο αμέσως (μετά την Τετάρτη) επόμενο εντός έδρας ματς, που είναι με τον Άρη για τη 17η αγωνιστική. 
Βάσει δυναμικότητας αντιπάλου, είναι ξεκάθαρο πως οι "πράσινοι" θα προτιμήσουν να μην ασκήσουν έφεση, ώστε να εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στην ομάδα των Τρικάλων...

Είναι επίσης σαφές, πως ο αθλητικός δικαστής θεώρησε τα επεισόδια ως "ευρείας κλίμακας" και επέβαλε την προαναφερόμενη ποινή. 
Το θέμα τώρα για τους "πράσινους", είναι πως θεωρούνται υπότροποι τόσο για "εκτεταμένα", όσο και για "ευρείας κλίμακας" επεισόδια. Συνεπώς, η όποια τιμωρία της έδρας του επιβληθεί από τώρα και μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αυτομάτως αυτή θα διπλασιάζεται!

24oro
**ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!!
ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...