Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Τελειώνει οριστικά ο Μήτρογλου

Αν υπήρχε ένα μικρό ποσοστό να συνεχίσει και μετά το Γενάρη στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μήτρογλου, αυτό έπαψε να υπάρχει από το βράδυ του Σαββάτου.


Ο Έλληνας επιθετικός έμεινε για μια ακόμα φορά εκτός αποστολής και πλέον το μέλλον του στον Πειραιά είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο νεαρός διεθνής φορ που "ξελάσπωσε" πέρυσι τον Ολυμπιακό σε αρκετά κρίσιμα ματς στην Ελλάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι περσόνα νον γκράτα για τον Ισπανό προπονητή ο οποίος τον έχει στη μπλακ λιστ και το επιβεβαίωσε στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή χθες το βράδυ.

Τετ α τετ Βαλβέρδε - Μήτρογλου

Με το που ανακοίνωσε την αποστολή ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Κώστας Μήτρογλου δεν άκουσε για μια ακόμα φορά το όνομά του εντός αυτής, ζήτησε και εν τέλει είχε προσωπική κουβέντα με τον προπονητή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του "The Player" ο Έλληνας επιθετικός ζήτησε από τον Βάσκο προπονητή να του μεταφέρει τις προθέσεις του για το μέλλον: "Κόουτς, θα ήθελα να με ενημερώσεις αν με υπολογίζεις για τη συνέχεια. Από τη στιγμή που είμαι συνεχώς εκτός αποστολής, χάνω το ρυθμό μου και στο τέλος θα χάσω και την θέση μου στην εθνική" είπε ο "πιστολέρο" στον Ισπανό τεχνικό.

Βαλβέρδε: "Κώστα, βρες ομάδα"

Η απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη: "Κώστα θα ήταν καλύτερο για σένα αν έφευγες το Γενάρη να πας κάπου δανεικός" του είπε και κάπου εκεί ουσιαστικά έπεσαν οι... τίτλοι τέλους για τον Κώστα Μήτρογλου. Για να υπάρξει μια θεαματική αλλαγή στην διαμορφωθείσα κατάσταση και ο νεαρός επιθετικός να συνεχίσει στον Πειραιά, θα πρέπει να αναθεωρήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάτι το οποίο όπως μας έχει διδάξει το παρελθόν είναι εντελώς απίθανο.

Έτσι λοιπόν ο σκόρερ 14 τερμάτων πέρυσι για τον Ολυμπιακό, μερικά εκ των οποίων ιδιαίτερα κρίσιμα όπως αυτά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό του, μακριά από τον Πειραιά.

Η θέση των «ερυθρόλευκων»...

Πάντως από τον Ολυμπιακό υποστήριζαν ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να βρει αλλού ομάδα, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Από την μεριά του, ο Ισπανός τεχνικός είπε στον Μήτρογλου ότι προέχει η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και ότι το θέμα θα το συζητήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα



Μόνο νίκη με Ατρόμητο

Το απόγευμα στις 17:15 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής και βέβαια δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλεια βαθμών. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αριέλ Ιμπαγάσα με την ενόχληση στο δικέφαλο προβληματίζει τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Αργεντινός θα εξεταστεί σήμερα για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να προσφέρει στο ματς με την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Πλάνο ενδεκάδας

Το αρχικό πλάνο που είχε στο... κεφάλι του ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο ήταν με τους Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδη δεξιά, Μέλμπεργκ και Μοντέστο στο κέντρο της άμυνας, Χολέμπας αριστερά, Ντουντού και Ιμπαγάσα στη μεσαία γραμμή, Ρόμενταλ δεξιά στα χαφ, Φετφατζίδη αριστερά και Φουστέρ στον άξονα πίσω από τον Μιραλάς.

Απόντος όμως του Ιμπαγάσα, το πλάνο αλλάζει. Κι αυτό γιατί ο Ισπανός προπονητής ήθελε δυο μπαλαδόρικους μέσους (Ντουντού και Ιμπαγάσα δηλαδή) για να παράγουν παιχνίδι από τη σέντρα και όχι έναν παραγωγικό (Ντουντού) και έναν ανασταλτικό (Ουρτάδο). Κατά συνέπεια, ο Βαλβέρδε σκέφτεται διάφορες εναλλακτικές, μια εκ των οποίων είναι η χρησιμοποίηση του Φετφατζίδη σε ρόλο αντί - Ιμπαγάσα, στον άξονα δηλαδή πλάι στον Ντουντού. Αν συμβεί αυτό τότε θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Ζαϊρί, Νέμεθ και Πάντελιτς. Ο Μαροκινός ή ο Ούγγρος αριστερά είναι μια επιλογή και μια δεύτερη είναι ο Μιραλάς αριστερά και ο Πάντελιτς ενδεκάδα. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν όταν γίνει γνωστό αν ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ή όχι.

Θα γεμίσει το Καραϊσκάκη...

Μπορεί το χιονόνερο και σε κάποια σημεία της πρωτεύουσας το χιόνι και φυσικά το αφόρητο κρύο να αποτελούν ανασταλτικότατο παράγοντα για τους φίλους του Ολυμπιακού να... κατηφορίσουν στον Πειραιά για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, όμως για μια ακόμα φορά το Καραϊσκάκη αναμένεται να γεμίσει.

Ίσως όχι ασφυκτικά, αν κάποιοι αποφασίσουν ότι είναι προτιμότερο να μείνουν στη ζεστασιά του σπιτιού τους και να απολαύσουν το παιχνίδι τηλεοπτικά, σίγουρα όμως θα έχει και πάλι παλμό και η προσέλευση θα ξεπεράσει τις 25.000.

theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...