Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Διάσημοι Ελληνες ενώνονται για καλό σκοπό

Πενήντα προσωπικότητες στηρίζουν τον «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας» ενόψει της φιλανθρωπικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης...
που διεξάγεται την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (στις 21.15) με τη συμμετοχή του Ζινεντίν Ζιντάν, του Κριστιάν Ρονάλντο και των φίλων τους «εναντίον» των αστεριών του Ολυμπιακού.

Τα έσοδα από τον Αγώνα, που γίνεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, θα διατεθούν για την παροχή βοήθειας στο λαό της Αϊτής, αλλά και στην ενίσχυση των πλημμυροπαθών του Πακιστάν.

Η Εύα Αντωνοπούλου, μια από τους πενήντα άτυπους πρέσβεις της σημαντικής προσπάθειας μιλάει για τη συμμετοχή της:

«Με το που μου ζητήθηκε, δεν το σκέφτηκα λεπτό, απάντησα αμέσως ναι. Επιπλέον, επειδή βρέθηκα στην Aϊτή και είδα από κοντά πόσο δύσκολα περνάνε οι άνθρωποι και ότι πραγματικά έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας, θα στηρίξω αυτήν την προσπάθεια με όλη μου την καρδιά.

Πιστεύω όλοι θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση, διότι οι καιροί είναι όντως δύσκολοι, ωστόσο οι Έλληνες έχουμε αποδείξει πολλές φορές πόσο στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες».

Στην προσπάθεια συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Νivo Βουρλιώτης, η Πόπη Τσαπανίδου, η Πηγή Δεβετζή, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Ορθούλα Παπαδάκου, ο Βασίλης Λυριτζής, ο Δημήτρης Οικονόμου κ.ά.


24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...