Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΤΩΡΑ: Σοβαρά επεισόδια στην Τρίπολη!

Μεγάλης έκτασης επεισόδια μετά τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός ανάμεσα σε οπαδούς και... αστυνομικές δυνάμεις. Πολλές ζημιές μέσα και έξω από το γήπεδο. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα στα αποδυτήρια. 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι φιλοξενούμενοι οπαδοί επιχείρησαν να αποχωρήσουν από το “πέταλο” στο οποίο βρίσκονταν, ενώ κάποιοι από αυτούς μπήκαν στο γήπεδο. 
 
Οπαδοί των “πρασίνων” πέταξαν πέτρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν καταστροφές σε τζάμια και γραφεία των γηπεδούχων, ενώ πέτρες πετάχτηκαν και προς τα μπάνια, την ώρα που παίκτες έκαναν το καθιερωμένο ντους μετά το ματς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, κάνοντας χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επεισόδια. 
 
Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, την ώρα που πολύς κόσμος δεν είχε ακόμα αποχωρήσει. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες και οι άνθρωποι των δύο ομάδων όπως και οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου όπου η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...