Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βόμβα με Κάλστρομ;

Αναθερμαίνεται το φλερτ του Ολυμπιακού για τον Σουηδό μέσο της Λιόν, Κιμ Κάλστρομ, σύμφωνα με πληροφορίες από... τη Γαλλία. Η διοίκηση των «λιονέ» δείχνει πλέον διαλλακτική στο θέμα παραχώρησης του παίκτη.
 
Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Κιμ Κάλστρομ φέρεται ότι πηγαίνει να κάνει ο Ολυμπιακός!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, τις οποίες είναι σε θέση να γνωρίζει το katimagiko.gr, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού μέσου της Λιόν και λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα που έχουν προκύψει, μάλλον βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής!
Οι Γάλλοι, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι το απόγευμα του Σαββάτου άνθρωπος που δρα για λογαριασμό του Θρύλου αναχώρησε με προορισμό τη χώρα τους, ώστε να «τρέξει» το θέμα της μεταγραφής του πολυσύνθετου μέσου. Υπήρξε συνάντηση τόσο με τον μάνατζερ του παίκτη, όσο και με άνθρωπο της διοίκησης της Λιόν και από όσα λέγονται έχει γίνει το καθοριστικό βήμα για τον ερχομό του Σουηδού παικταρά στο Λιμάνι!

Η αλλαγή πλεύσης του Ολάς

Καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση ίσως διαδραματίσει η θέση του προέδρου της γαλλικής ομάδας Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος πλέον δείχνει διαλλακτικός στο θέμα παραχώρησης του Κάλστρομ. Θυμίζουμε ότι τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και πέρυσι, όπου ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κάρλστρομ, ο πρόεδρος της Λιόν έδειχνε αμετακίνητος στα 7 εκατ. ευρώ, ώστε να ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνησή του. Και ο Ολυμπιακός, όμως μετά τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα δεν έδειχνε τόσο «ζεστός» στο ενδεχόμενο να… ματώσει τόσο πολύ οικονομικά…

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν άρδην τους μήνες που μεσολάβησαν, αφού ο Κάλστρομ έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα των «λιονέ».  
 
Έτσι, στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου του Σαμπιονά δείχνουν πιο διαλλακτικοί, αφού θέλουν να ξεφορτωθούν το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη, αλλά και να γεμίσουν τα ταμεία τους με ένα σεβαστό ποσό.

Ο ρόλος του Μέλμπεργκ

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έχει παίξει και ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού δένεται με μακρόχρονη φιλία με τον Κάλστρομ από την κοινή τους θητεία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της σκανδιναβικής χώρας και φέρεται ήδη να έχει… ψήσει τον συμπατριώτη και φίλο του στην προοπτική να πάρει μεταγραφή στον Θρύλο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις στο θέμα, αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέα κρούση από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ή ακόμη και από τον στενό του συνεργάτη, Σωκράτη Κομινάκη!

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...