ΠΑΤΡΑ: Η τραβεστί... πείραζε τους πυροσβέστες!!

Εδώ ο κόσμος καιγόταν και μια... τραβεστί χτενιζόταν! Μόνο αυτή η παράφραση της γνωστής... λαϊκής ρήσης ταιριάζει με όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Γεωργίου όταν οι Πυροσβέστες έτρεχαν και δεν έφταναν να... σβήσουν την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Ηπείρου και πολιτευτού Αχαΐας, Δήμητρας Μπάστα - Γεωργακοπούλου! Οι φωτογραφίες... μιλούν από μόνες τους!

Την ώρα, λοιπόν, που οι πυροσβέστες έτρεχαν πανικόβλητοι με το φόβο να αποτρέψουν την επέκταση της φωτιάς σε άλλους χώρους εμφανίστηκε τραβεστί -προφανώς θαμπωμένη από τις στολές, και τους πλησίασε!

Το τι έγινε... δεν περιγράφεται! Άφωνοι είχαν μείνει όχι μόνο οι πυροσβέστες, αλλά και οι περαστικοί που κοιτούσαν την πυρκαγιά και τελικά έμειναν με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τις κινήσεις του τραβεστί!

«Πάτε λίγο πιο πέρα, σας παρακαλώ, γιατί έχουμε δουλειά», είπε ευγενικά ένας πυροσβέστης και τελικά ο άνδρας που ντυνόταν και βαφόταν σα γυναίκα... υπάκουσε! Αν και στενοχωρημένη (το «η» σε εισαγωγικά) που την έδιωξαν, δεν πτοήθηκε! Αποφάσισε να φωτογραφηθεί με φόντο... τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας! Μάλιστα επέλεξε αρκετές πόζες! Αυτό πάντως δεν το είχαμε ξαναδεί! Την ώρα της φωτιάς, την ώρα του πανικού, τραβεστί να θέλει να ικανοποιήσει τις ορέξεις του... με ένστολους!


24oro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ