Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Εισβολές σε νεκροταφείο και ξενοδοχείο!

Αυτή τη φορά, οι «βάνδαλοι των νεκροταφείων» σεβάστηκαν τουλάχιστον τα μνήματα και τους νεκρούς που βρίσκονται μέσα σ’ αυτά!


Η νέα εισβολή στα νεκροταφεία του οικισμού Μαγικού Ξάνθης δεν συνοδεύτηκε από λεηλασίες στις ταφόπλακες, όπως οι προηγούμενες, αλλά οι άγνωστοι δράστες αρκέστηκαν να κλέψουν όλα τα φορητά καντήλια, τα χάλκινα ανθοδοχεία και τα θυμιάματα από τους τάφους, χωρίς όμως να προκαλέσουν φθορές.
     
Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Βιστωνίδας δέχθηκε δεκάδες καταγγελίες για τις νέες κλοπές και έκανε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, άνδρες της οποίας έκαναν αυτοψία στα κοιμητήρια και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, ελπίζοντας ότι με αυτά θα ανακαλύψουν τους δράστες.

 Στόχος διαρρηκτών, που όμως συνελήφθησαν εγκαίρως, έγινε και ξενοδοχείο της περιοχής Μαρώνεια στην Ροδόπη.

Οι Έλληνες δράστες, τέσσερις άνδρες 18, 21, 22 και 28 χρόνων και ένα ανήλικο αγόρι μόλις 16 χρόνων, συνελήφθησαν να κλέβουν μιας 55χρονης διάφορα έπιπλα, κλιματιστικά και άλλα είδη συνολικής αξίας 3000 ευρώ. Οι δράστες προσήχθησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...