VIDEO: Άντρας έπεσε στο κενό λόγω ΔΝΤ στη Ρουμανία

Ένας άνδρας - τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά - έπεσε από το μπαλκόνι του ρουμανικού κοινοβουλίου, την Πέμπτη (23/12), την ώρα που... στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός, ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη και είδε πως, ήδη, ο άνδρας λάμβανε τις πρώτες βοήθειες.
 
Στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει, πριν πέσει από το μπαλκόνι, "Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου"
 
Ο άνδρας πυ είναιε ργαζόμενος της κρατικής τηλεόρασης , μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ενώ στη διάρκεια της μεταφοράς του, από το σημείο όπου "προσγειώθηκε" μέχρι το ασθενοφόρο, φώναζε "Ελευθερία", μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων "Agerpres".

Ο άνδρας φορούσε μπλουζάκι, πάνω στο οποίο αναγράφεται: "Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε".

Η συζήτηση διεκόπηκε, λόγω του συμβάντος προσωρινά διακόπηκε και όταν συνεχίστηκε,  η πρόταση μομφής κατά του ρουμάνου πρωθυπουργού Εμίλ Μποτς, απορρίφθηκε .

Ήταν η τέταρτη πρόταση μομφής τη χρονιά αυτή και πλέον η εύθραυστη κυβέρνηση συνασπισμού μπορεί να προχωρήσει με τις οικονονμικές μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει ώστε να συνεχιστεί η παροχή βοήθειας, ύψους 29 δισεκατομμυρίων ευρώ, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Αν επιμένετε να δείτε το σοκαριστικό βίντεο, δείτε το εδώ.
24oro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ