Ηλείος o δράστης επίθεσης στη Λακωνία

Ηλείος o δράστης επίθεσης στη Λακωνία
Με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, επιτέθηκε και τραυμάτισε 58χρονο, ένας 71χρονος από την Ηλεία. Το περιστατικό συνέβη στη Λακωνία το μεσημέρι της Τετάρτης και ο δράστης αναζητείται από τις Αρχές. 
Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, ο δράστης που κατάγεται από χωριό της νότιας Ηλείας μετέβη το μεσημέρι στο δ.δ. Γλυκόβρυσης του Δήμου Έλους Λακωνίας.

Στο προαύλιο εταιρίας - συσκευαστηρίου πορτοκαλιών ο δράστης λογομάχησε με το θύμα, που είναι οδηγός της εταιρίας, πιθανώς για οικονομικές διαφορές  και τον  τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην αριστερή πλευρά της πλάτης.

Ο δράστης μπήκε στο αυτοκινητό του και τράπηκε αμέσως σε φυγή . Το θύμα μεταφέρθηκε στην αρχή στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη για την παροχή  των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, οπού και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ