Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάντσεστερ για Τοροσίδη!

http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/article/2010_12/720980_picnik.jpgΕνδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βασίλη Τοροσίδη αποκαλύπτουν οι Αγγλοι..., οι οποίοι αναφέρουν ότι ο Άλεξ Φέργκιουσον κοιτάζει τον Έλληνα διεθνή άσο για αντικαταστάτη του Γκάρι Νέβιλ.

Τελικά, τα κατά διαστήματα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Βασίλη Τοροσίδη ως στόχο των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων δεν αποτελούν φημολογίες όπως θέλουν να πιστεύουν… Παναθηναϊκοί και Αεκτζήδες, αλλά γεγονός!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «Manchester Evening News», ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ψάχνει τους αντικαταστάτες των τριών «σημαίων» της ομάδας, Ράιαν Γκιγκς, Πολ Σκόουλς και Γκάρι Νέβιλ.

Ο Βασίλης Τοροσίδης φέρεται ως υποψήφιος να καλύψει τη θέση του 35χρονου Άγγλου δεξιού μπακ της Μάντσεστερ, Γκάρι Νέβιλ και παρακολουθείται από σκάουτ των «Μπέμπηδων» τόσο σε αναμετρήσεις του Ολυμπιακού όσο και της εθνικής Ελλάδος.

Αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλη τιμή τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον ίδιο τον «Τόρο» το ενδιαφέρον μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...