Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Από τη Γαστούνη το θύμα ληστείας στο Ξυλόκαστρο - Βίντεο

Από τη Γαστούνη το θύμα ληστείας στο Ξυλόκαστρο - Βίντεο
Από τη Γαστούνη κατάγεται ο 33χρονος βενζινοπώλης στο Μελίσσι Ξυλοκάστρου ο οποίος έπεσε νεκρός χθες τη νύχτα όταν πυροβολήθηκε από τον ένα εκ των δύο αγνώστων που προηγουμένως τον λήστεψαν.
Το τραγικό περιστατικό έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του άτυχου βενζινοπώλη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 11 τη νύχτα της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου δύο νεαροί με μηχανάκι, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο βενζινάδικο και ζήτησαν τις εισπράξεις απειλώντας το ζευγάρι με πιστόλι.

Η γυναίκα του έδωσε τα χρήματα όμως ο σύζυγός της πήρε ένα ρόπαλο και στην προσπάθειά του να χτυπήσει τον ένα από τους δύο δράστες, δέχθηκε τον πυροβολισμό στο κεφάλι.

Ο άτυχος άνδρας βαριά πληγωμένος μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ξυλοκάστρου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι κινήσεις των οποίων καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο βενζινάδικο.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ενοικιάσει το βενζινάδικο που βρίσκεται στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με δηλώσεις αστυνομικών και πολιτών.
iliatora.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...