ΤΕΛΙΚΟ: ΑΕΛ-Ηρακλής 2-1

http://theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2011/01/37158.jpgΜε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις με τον Κωστένογλου στον πάγκο της η Λάρισα... η οποία κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο AEL FC Arena! 
 
Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, οι Θεσσαλοί παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Λάρισα. Έπειτα από ένα τραγικό λάθος του Ελευθερόπουλου, ο οποίος δεν κατάφερε να μπλοκάρει, η μπάλα πήγε στα πόδια του Μπλάζεκ που πλάσαρε σε κενή εστία και άνοιξε το σκορ. Και εκεί που όλοι θα περίμεναν ότι οι γηπεδούχοι θα ήταν πλέον σε καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους, οι Θεσσαλονικείς ισορρόπησαν το ματς και όχι μόνο αυτό, αλλά ισοφάρισαν κιόλας στο 37΄.

Έπειτα από αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας της ΑΕΛ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Βέλλιου, ο οποίος με ένα ψύχραιμο πλασέ στην «ανοιχτή» γωνία της εστίας του Τσοντοφάλσκι, ισοφάρισε για τον «Γηραιό». Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σημειώσουν και ένα δεύτερο τέρμα, αλλά το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου για το πρώτο μέρος τις βρήκε να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες.

Από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η ΑΕΛ έψαχνε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα και θα την κράταγε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Αυτό ήρθε στο 81΄ όταν ο Τσιμπάμπα με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, με τους Θεσσαλούς να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις με τον Κωστένογλου στον πάγκο της η Λάρισα, η οποία κέρδισε με 2-1 τον Ηρακλή και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο AEL FC Arena!

LIVE

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90+4΄ Τέλος αγώνα.

88' Κίτρινη κάρτα για τον Βουτσιά.

81’ Στην θέση του Μετίν ο Βελάσκο


83΄ ΓΚΟΛ για την Λάρισα. Ο Τσιμπάμπα σημειώνει το πρώτο του γκολ με την βυσσινί φανέλα και ξαναδίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

77΄ Ο Τσιμπάμπα παίρνει την θέση του Μπλάζεκ

73’ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Παπαστεριανού ο Ηλιάδης.


72΄ Μπήκε ο Κανόμπιο, έξω ο Βενετίδης



67΄ O Mπόγκνταν Μάρα αντικαθιστά τον Πίτου Γκαρσία.

58΄ Ο Μετίν κάνει το σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

49’ Πέναλτι ζητάει η ΑΕΛ σε ένα μαρκάρισμα του Λίμα στον Μετίν. Ο Τούρκος επιθετικός της ΑΕΛ ζήτησε πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι. Η φάση δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά σίγουρα δεν ανήκει στις περιπτώσεις που λέμε… «καθαρό πέναλτι».

46΄ Έναρξη δεύτερου μέρους.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45+2΄ Tέλος Α΄ημιχρόνου.

37΄ ΓΚΟΛ για τον Ηρακλή. Ο Βέλλιος ισοφαρίζει σε 1-1 για τον Ηρακλή.

36' Κίτρινη κάρτα στον Χοσέμι

36' Κίτρινη κάρτα στον Μετίν.

35΄Kίτρινη κάρτα στον Πίτου Γκαρσία.

28΄ Ο Κατσαρός προλαβαίνει να κάνει σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια του Σίσιτς.

20' Κίτρινη κάρτα στον Λίμα.

17΄ Ωραία μπαλιά του Σίμιτς στον Μπλάζεκ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του ήταν πολύ κακό.


12’ Καλή κάθετη μπαλιά από τον Πίτου Γκαρσία, ο Σίσιτς δεν κατάφερε να προλάβει με προβολή την μπάλα και να γίνει απειλητικός για την εστία των γηπεδούχων.

1΄ ΓΚΟΛ για την Λάρισα. Ο Μπλάζεκ εκμεταλλεύεται το λάθος του Ελευθερόπουλου και ανοίγει το σκορ.

1΄ Έναρξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΡΙΣΑ (Ν. Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Ταλ, Κολοβέτσιος, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μετίν, Μπλάζεκ, Σίμιτς, Κουζέν.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μ. Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Λίμα, Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσικάς, Πίτου Γκαρσία, Ντάνι, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Σίσιτς, Βέλλιος.

ΓΗΠΕΔΟ: AEL FC ARENA
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Τουμπακάρης (Αθηνών).

Μικρά Μικρά

* Το γήπεδο δεν έχει πολύ κόσμο ακόμη.

* Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε την έκπληξη χρησιμοποιώντας τον Απόστολο Βέλλιο βασικό, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Στάμου και Κατσαμπής.

* Αλλαγή της τελευταίας στιγμής είχαμε στην ενδεκάδα της Λάρισας, αφού ο Κολοβέτσιος πήρε την θέση του Νταμπίζα που λόγω γαστρεντερίτιδας μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

* Στην Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ Σιμόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αμπουχατζίρα, όπου θα αγωνίζεται εκεί σαν δανεικός από την Λάρισα μέχρι το καλοκαίρι.

* Ο πατέρας του Βέλλιου βρίσκεται στην Λάρισα και πανηγύρισε το γκολ του γιου του, με αποτέλεσμα να του ζητήσουν τον λόγο κάποιοι Λαρισαίοι και αυτός να συνεχίσει λέγοντας "πέντε γκολ θα σας βάλουμε".

theplayer.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ