Σοκ στην Κύπρο!

Επίθεση κατά της ιδιαιτέρας του Βάσου Λυσσαρίδη

 
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του... Επίτιμου Προέδρου της ΕΔΕΚ Βάσου Λυσσαρίδη, όταν η οικιακή βοηθός επιτέθηκε με μαχαίρι κουζίνας στην 71χρονη ιδιαιτέρα του.

Για άγνωστη αιτία, η οικιακή βοηθός προκάλεσε έξι πλήγματα στην περιοχή του λαιμού και του θώρακα της 71χρονης, την ώρα που η δεύτερη ιδιαιτέρα του Βάσου Λυσσαρίδη επενέβη για να σταματήσει τον περαιτέρω τραυματισμό της.

Ωστόσο η δεύτερη ιδιαιτέρα δεν κατάφερε να σταματήσει την οικιακή βοηθό με αποτέλεσμα να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον περαστικό ο οποίος κατάφερε να σταματήσει την οικιακή βοηθό.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, η 71χρονη ιδιαίτερα γραμματέας του κ. Λυσσαρίδη μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική και η κατάσταση της είναι εκτός κινδύνου.

Όσο για την οικιακή βοηθό, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, όπου εξετάστηκε από ψυχίατρο ο οποίος έδωσε παραπεμπτικό και γίνονται διαδικασίες να εκδοθεί διάταγμα υποχρεωτικής νοσηλείας εναντίον της οικιακής βοηθού.
24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ