Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κτηνοτρόφος μαχαίρωσε δύο αδέλφια στην Κράνα

Κτηνοτρόφος μαχαίρωσε δύο αδέλφια στην Κράνα
Χωρίς προφανή λόγο ένας 32χρονος κτηνοτρόφος επιτέθηκε και μαχαίρωσε δύο συγχωριανούς του αργά το βράδυ του Σαββάτου, στην Κράνα Ηλείας. 
Οι Αρχές στην περιοχή κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετά από λίγες ώρες...

... συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδρίτσαινας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iliatora.gr, ο 32χρονος δράστης και τα θύματα, δύο αδέλφια ηλικίας 52 & 56 ετών, βρίσκονταν στο καφενείο του χωριού. Όταν στις 10:30 το βράδυ τα δύο αδέλφια έφυγαν από εκεί για το σπίτι τους, ο δράστης τους ακολούθησε και τους επιτέθηκε με μαχαίρι.

Κατάφερε να τους αιφνιδιάσει και να χτυπήσει και τους δύο στον μηρό του αριστερού τους ποδιού. Οι δύο άνδρες έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτοι και οι συγχωριανοί τους έσπευσαν να τους βοηθήσουν. Τους πήραν με αυτοκίνητο και τους μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ανδρίτσαινας για τις πρώτες βοήθειες. 

Στη συνέχεια τα δύο αδέλφια διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο Πύργου, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ανδρίτσαινας, που άρχισαν τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη και περίπου στη μια τα ξημερώματα τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα.

Η Κράνα είναι ένας οικισμός των Αμυγδαλιών του πρώην δήμου Αλιφείρας και νυν Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με περίπου εκατό μόνιμους κατοίκους. Γενικότερα η ζωή στην περιοχή κυλά ήρεμα και το περιστατικό αυτό ήρθε να ταράξει τη γαλήνη των κατοίκων του ορεινού οικισμού.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...