MMM: Νέα εβδομάδα… ταλαιπωρίας


Νέα εβδομάδα… ταλαιπωρίαςΜε συνεχείς στάσεις εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ξεκινά η εβδομάδα στο λεκανοπέδιο, με την υπομονή του ...επιβατικού κοινού και των οδηγών να έχει ήδη εξαντληθεί αφού τις τελευταίες εβδομάδες βιώνουν μια απίστευτη ταλαιπωρία.
Συγκεκριμένα:
Αύριο Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, τα μπλε λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι και τα τρόλεϊ από τις 11:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος δεν θα λειτουργήσει από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 4:00 το απόγευμα.

Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου τα μπλε λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 3:30 το μεσημέρι και τα τρόλεϊ από τις 11:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, παρά την πρόταση της κυβέρνησης για διάλογο. Η πρώτη επαφή της ηγεσίας του υπουργείου με τους συνδικαλιστές του Μετρό και του τραμ ενδέχεται να γίνει να γίνει αύριο ή την Τρίτη, ενώ για τους υπόλοιπους η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει ότι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο διάλογο ενώ συνεχίζουν να απεργούν.
24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ