Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

"Σβήνει" ο πυρσός της Ν.Δ.

Τον πυρσό, που καθιερώθηκε ως σήμα της ΝΔ, "σβήνει" ο Σαμαράς, καθώς απο τις 20 Ιανουαρίου το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αλλάζει λογότυπο!

Σύμφωνα με... την εφημερίδα "Δημοκρατία" ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ήδη στα χέρα του το νέο μοντέρνο σχεδιαστικά λογότυπο που θα αποπνέει δυναμική και όχι στατικότητα, όπως το σημερινό, ενώ θα παίζει και με τα χρώματα και θα συμβολίζει το πέρασμα την....Κεντροδεξιάς στη νέα εποχή.
    

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αν και ο πυρσός δεν θα υπάρχει με την μορφή που είναι γνωστός, εξετάζεται στο γράφημα που θα το αντικαταστήσει να μπορεί να αγνωρίζεται προοπτικά!

Παράλληλα, το νέο σήμα της ΝΔ θα αποκτήσει εταιρική ταυτότητα. Σε όλα τα έντυπα, τα φυλλάδια, τις επιστολές, αλλά και σε κάθε προϊόν που θα έχει το κόμμα θα είναι το ίδιο, ώστε να κατοχυρώνεται και να αξιοποιείται είτε με πωλήσεις αναμνηστικών, είτε για να δίνεται ως επιβράβευση σε εκδηλώσεις του κόμματος. 
 
Η εφημερίδα, επισημαίνει, ότι την ίδια ημέρα αναμένεται να παρουσιαστεί και το νέο διαδικτυακό πόρταλ του κόμματος.

Σημειώνεται ότι ο πυρσός ως σήμα της ΝΔ καθιερώθηκε απο τον Κ.Καραμανλή ύστερα απο πρόταση του Ευάγγελου Αβέρωφ. Και τώρα αλλάζει με απόφαση ενός πολιτικού "παιδιού" του Αβέρωφ, του Αντώνη Σαμαρά.


Ωστόσο τα Νυχτοπούλια έχουν κάποιες προτάσεις....


nyxtopoylia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...