Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΪ


Να προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας στις 17, 19 και 20 Ιανουαρίου αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ και... τον ΗΛΠΑΠ. Οι εργαζόμενοι στο Μετρό έχουν αποφασίσει αναστολή κινητοποίησεων, ενώ οι εργαζόμενοι σε τραμ και ΗΣΑΠ θα αποφασίσουν...
στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ και τον ΗΛΠΑΠ αποφάσισαν επίσης να απαντήσουν θετικά στην πρόταση διαλόγου της κυβέρνησης, χωρίς ωστόσο να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις, οι οποίες αποφασίστηκαν από τις γενικές συνελεύσεις.

Από την πλευρά του, το υπουργείο έχει καταστήσει σαφές ότι διάλογος με ομηρία των εκατοντάδων χιλιάδων επιβατών, που χρησιμοποιεί καθημερινά τις αστικές συγκοινωνίες, δεν μπορεί να γίνει, ξεκαθαρίζοντας ότι η πόρτα του θα είναι ανοιχτή μόνο σε όσους δεν απεργούν.

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων

·Τα λεωφορεία δεν θα βρίσκονται στους δρόμους τη Δευτέρα 17, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου από τις 11:00 έως τις 15:30.

·Τα τρόλεϊ δεν θα βρίσκονται στους δρόμους τη Δευτέρα 17, την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου από τις 11:00 έως τις 15:00.

24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...