Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ο… Μέσι ήθελε σοκολάτες και μπύρες!

Lionel Messi Autographed Barcelona Soccer Jersey
Δύο άτομα  διέρρηξαν περίπτερο στην Αμαλιάδα και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη – Συνελήφθησαν στον πεζόδρομο

Ο… Μέσι ήθελε σοκολάτες και μπύρες!

Δεν ήταν τελικά…γούρικη η φανέλα του άσου της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, την οποία φορούσε ο ένας εκ των δύο διαρρηκτών περιπτέρων χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, αφού τελικά έπεσαν στα «χέρια» των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, κρατώντας στα… δικά τους χέρια σοκολάτες και μπύρες συνολικής αξίας 150 ευρώ!


Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς 18 και 25 ετών αραβικής καταγωγής, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα διέρρηξαν ένα περίπτερο στην Αμαλιάδα και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα ακόμη, χωρίς επιτυχία.

Η… δράση τους ξεκίνησε από το περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία Ανεμομύλου στις 5 τα ξημερώματα. Τα δύο άτομα έσπασαν το τζάμι του ψυγείου του περιπτέρου και άρπαξαν όλες τις μπύρες και όλες τις σοκολάτες. Εκτός, από το ποσό των 150 ευρώ, που κόστιζαν αυτά τα είδη, η ζημιά που προξένησαν ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ περίπου.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ήθελαν και… τσιγάρα και κατευθύνθηκαν στον πεζόδρομο, όπου επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα από τα περίπτερα, ενώ παράλληλα είχε ειδοποιηθεί το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας από περίοικους της περιοχής Ανεμομύλου και έτσι είχε ξεκινήσει η αναζήτησή τους.

Οι δύο δράστες, αρχικά φέρονται να προσπάθησαν να ανοίξουν το περίπτερο και το ψυγείο, χωρίς όμως να μπορούν να το κάνουν, αφού η θέση του ψυγείου δεν τους διευκόλυνε.

Παράλληλα, έσπασαν την κάμερα, αξίας 300 ευρώ, η οποία   υπήρχε στο περίπτερο, αν και ήδη το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης τους είχε καταγράψει. Ενώ απομακρύνονταν από το περίπτερο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν, χωρίς να προλάβουν να κάνουν το παραμικρό.

Από το βίντεο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του περιπτέρου αναγνωρίστηκαν και χθες το πρωί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, όπου μετά την απαγγελία των κατηγοριών, ορίστηκε τακτική δικάσιμος για την ερχόμενη Τρίτη.

Εν τω μεταξύ άγνωστος δράστης το βράδυ της Τετάρτης μπήκε σε φροντιστήριο της Αμαλιάδας τη στιγμή που γίνονταν μάθημα και χωρίς να τον αντιληφθεί κανένας, πήρε από τσάντα καθηγήτριας το ποσό των 80 ευρώ και διάφορα αντικείμενα.

protinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...