Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ξαναφτιάχνει ο καιρός!


Με παροδικά αυξημένη συννεφιά στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας όπου περιμένουμε κάποιες πρόσκαιρες τοπικές βροχές αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο.


Παράλληλα θα εξασθενήσουν σημαντικά οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Πιο αναλυτικά αύριο Σάββατο στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται παροδικές βροχές ενώ τις πρωινές ώρες δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται λίγη πρόσκαιρη τοπική συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και μέχρι τις μεσημεριανές ώρες στα νοτιότερα τμήματα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και τις πρωινές ώρες τοπικά μέχρι 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση.

Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ αλλά και εδώ γρήγορα θα εξασθενήσουν. Στο νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 15 με 17 και τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα.


Την Κυριακή στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας προβλέπονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει πρόσκαιρη τοπική συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στη θάλασσα των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και αργότερα δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και αργότερα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στο νοτιοδυτικό και το νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 19 και στην υπόλοιπη χώρα τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου .

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...