Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Έκκληση βοήθειας προς όποιον γνωρίζει κάτι...

Από την οικογένεια του νεκρού οδηγού

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου στη Χαλκίδα να επικοινωνήσουν μαζί τους, απευθύνουν οι συγγενείς των θυμάτων.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 17:00. Η ασημί BMW 520 που οδηγούσε ένας άνδρας και η κόρη του συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκίδας, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από τη γέφυρα. Ο οδηγός έχασε επί τόπου τη ζωή του, ενώ η κόρη του, φοιτήτρια στα ΤΕΙ, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η δεύτερη κόρη του θύματος και η μητέρα της απευθύνουν έκκληση σε όποιον υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας να επικοινωνήσει μαζί τους στο e-mail: supportus@hotmail.gr για να τους δώσει πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...