Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μηχανικοί κατέλαβαν την Πολεοδομία


Μηχανικοί κατέλαβαν την Πολεοδομία
Από την κατάληψη των γραφείων της Πολεοδομίας Πύργου σήμερα το πρωί.

Τα γραφεία της Πολεοδομίας στο Διοικητήριο Ηλείας κατέλαβαν το πρωί αρκετοί Ηλείοι μηχανικοί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην πρωτοκόλληση και διεκπεραίωση των οικοδομικών...
...αδειών, γεγονός το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι πολίτες και να παραμένει καθηλωμένη η οικοδομική δραστηριότητα, με αρνητικές συνέπειες στον κλάδο των μηχανικών, στους οικοδόμους και σε όσους επαγγελματίες εμπλέκονται με την οικοδομή.

Εκ μέρους των μηχανικών σε δηλώσεις του ο κ. Γιάννης Σεφερλής, υποστήριξε ότι στα ντουλάπια της Πολεοδομίας παραμένουν για διάστημα αρκετών μηνών πάνω από 150 περιπτώσεις αδειών, νούμερο το οποίο αμφισβητήθηκε όμως από τον αρμόδιο αντινομάρχη Ευγένιο Μπαλκάμο, ο οποίος μίλησε για μόλις έξι περιπτώσεις.

Ο αντινομάρχης σημείωσε ότι λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψης προσωπικού, παρατηρήθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα επισημαίνοντας ότι έδωσε εντολές και κατευθύνσεις για την επίλυσή του.

Τελικά οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας επέστρεψαν στα γραφεία τους, αν και οι διαμαρτυρόμενοι μηχανικοί σημείωσαν ότι θα παρακολουθούν στενά το θέμα και, αν κριθεί αναγκαίο, θα επανέλθουν δριμύτεροι.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...