Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

.Ηλεία: Οι κλέφτες βούτηξαν μέχρι τη σκύλα με τα κουτάβια της!



Σύμφωνα με το iliatora.gr στο Δρούβα της Αρχαίας Ολυμπίας, οι κλέφτες πήραν δύο κινητά, ένα αντρικό ρολόι, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και δύο ζευγάρια αθλητικά παπούτσια (!)
που πάνω – κάτω κάνανε 500 ευρώ όλα μαζί. Πριν φύγουν από το σπίτι βρήκαν 250 ευρώ και 120 δολάρια, τα οποία φυσικά πήραν και έφυγαν.

Σε εξοχικό στο Κατάκολο οι διαρρήκτες δεν κατάφεραν να μπουκάρουν. Κατάφεραν όμως να μπουν στην αποθήκη του σπιτιού και να βουτήξουν ένα ποδήλατο BMX, ένα ηλεκτρικό πριόνι και πολλά εργαλεία, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Στα Φωναϊτικα κλέφτες μπήκαν σε αγροικία και πήραν δύο αλυσοπρίονα αξίας 1.000 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα αγροτικά εργαλεία. Στα Λαστέικα οι διαρρήκτες μπήκαν από το παράθυρο σε σπίτι και πήραν μια τηλεόραση και δύο στερεοφωνικά.

Στην Ξυλοκέρα ένας 45χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία άτομο το οποίο πήγε στο αγρόκτημά του και του πήρε ένα θηλυκό σέτερ μαζί με πέντε κουτάβια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...