Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η Μπάρτσα της Ελλάδας


http://redplanet.gr/ast/cov/mi/mirki_b.jpgΠρώτος παντού ο Θρύλος φουλάρει για την κατάκτηση του νταμπλ. Η Μπάρτσα της Ελλάδας ή αν προτιμάτε η ομαδάρα του "μάγου" Ερνέστο Βαλβέρδε σπάει όλα τα ρεκόρ και ετοιμάζεται για ΟΑΚΑ...

Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταματήσει την αρμάδα του Πειραιά, η οποία υπερκέρασε τα εμπόδια των ΠΑΟΚ και Εργοτέλη με συνοπτικές διαδικασίες και θα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. 
 
Ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε φιγουράρει στην κορυφή της Super League με 9 νίκες και το μόνο που θα πρέπει να φοβάται είναι τον ίδιο του τον εαυτό. Σπουδαία μπάλα από τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν έχουν αφήσει ρεκόρ για ρεκόρ στην στατιστική υπηρεσία που να μην το... βάψουν ερυθρόλευκο. Η Μπάρτσα της Ελλάδας, φοράει ερυθρόλευκα και με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στην καρδιά στοχεύει στην κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ.

Τα ρεκόρ του Θρύλου

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογικής κατάστασης έχει την καλύτερη επίθεση με 25 γκολ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 5 τέρματα παθητικό. Έχει προηγηθεί και έχει σκοράρει σε όλα τα ματς, ενώ έχει και τις περισσότερες νίκες στην Super League (9 νίκες).

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ατομικά επιτεύγματα, ο Άλμπερτ Ριέρα είναι πρώτος σε ασίστ με 5, ενώ ο Κέβιν Μιραλάς δεύτερος σκόρερ με 7 τέρματα. Παράλληλα, ο Θρύλος παίζει το καλύτερο και το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην χώρα, κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε ο Νικόλας Πατέρας.

Ο "μάγος" Βαλβέρδε...

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα το πετυχημένο του έργο που άφησε στη... μέση την σεζόν 2008-09. 
 
Ο Βάσκος έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ομάδα που μέσα στο γήπεδο έχει αρχή και τέλος, ενώ το βασικότερο απ' όλα είναι ότι σε κάθε ματς δείχνει να ξέρει τι θέλει... Στόχος σε κάθε αγώνα είναι η νίκη και πάντα καταφέρνει να προηγείται δείγμα της φιλοσοφίας που έχει περάσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες του.

Ο 46χρονος μέχρι στιγμής είναι κατά εντολή του Ευάγγελου Μαρινάκη, το απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τα αποτελέσματα δικαιώνουν απόλυτα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για την συγκεκριμένη απόφαση.

Επόμενος σταθμός ΟΑΚΑ

Από σήμερα άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο Στάδιο της Καλογρέζας με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα ισοδυναμεί με μισό πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος αν καταφέρει και κλείσει με επιτυχία αυτό το σετ παιχνιδιών (ΠΑΟΚ, Εργοτέλης και ΑΕΚ) τότε θα έχει βάλει γερές βάσεις για την κατάκτηση του τίτλου.
 
Αυτό το γνωρίζουν καλά στην ομάδα του Πειραιά και το Σάββατο αναμένεται να καταβάλουν τον υπέρ πάντων αγώνα, έτσι ώστε, να αποδράσουν από το ΟΑΚΑ με τους τρεις βαθμούς στις... αποσκευές τους.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...