Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Νέο Έκτακτο Δελτίο


Νέο Έκτακτο Δελτίο
Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Πολύ σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από απόψε, Πέμπτη, έως και το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου με πολύ ισχυρά φαινόμενα.
Σύμφωνα με το έκτακτο της ΕΜΥ:
Σε συνέχεια του Εκτακτου Δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε στις 22/11/2010 επισημαίνεται ότι:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αύριο Παρασκευή 26/11/2010 στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, και πιθανός στη Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο.
Παράλληλα θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 8 με 9 μποφόρ.

Από την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ έχει ενημερώσει για έντονα φαινόμενα, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, στην Ηλεία.
Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία νεότερα στοιχεία, διαδοχικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από απόψε έως και το μεσημέρι της Παρασκευής, με πολύ ισχυρά φαινόμενα, που πολύ πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα.

Πολύ ισχυρά φαινόμενα φαίνεται να εκδηλώνονται για μία ακόμα φορά στην κεντρική και βόρεια Ηλεία, στις περιοχές του Βαρθολομιού, της Αμαλιάδας, της Πηνείας, του Πύργου, της Ωλένης, της Φολόης, της Λαμπείας και της Αρχαίας Ολυμπίας οπότε οι πολίτες των παραπάνω περιοχών θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή. Στις παραπάνω περιοχές τα ύψη βροχής ενδεχομένως να ξεπεράσουν τα 50 χιλιοστά σε λιγότερο από 24 ώρες.
Σταδιακά από το μεσημέρι της Παρασκευής και κυρίως το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...