Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

Εάν έχετε ήδη δηλώσει συμμετοχή, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
Α.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ
Τα πεδία 'Email' και 'Κινητό' είναι υποχρεωτικά! Παρακαλούμε εισάγετε έναν έγκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου προκειμένου να λάβετε μέσω sms ένα μοναδικό κωδικό, ο οποίος θα σας είναι απαραίτητος για τη συνέχεια της διαδικασίας εγγραφής.
* Το πεδίο Κινητό είναι υποχρεωτικό! * Το πεδίο Τηλέφωνο Οικίας είναι υποχρεωτικό! * Το πεδίο Επίθετο είναι υποχρεωτικό! * Το πεδίο Όνομα Πατρός είναι υποχρεωτικό! * Το πεδίο Διεύθυνση είναι υποχρεωτικό! * Το πεδίο Όνομα είναι υποχρεωτικό! * Το πεδίο Πόλη είναι υποχρεωτικό! * Το πεδίο Τ.Κ είναι υποχρεωτικό! * Το πεδίο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας/Διαβατηρίου είναι υποχρεωτικό! * Λανθασμένο e-mail * Το πεδίο Email είναι υποχρεωτικό!
ΕΠΙΘΕΤΟ
*
ΟΝΟΜΑ
*
ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ
*
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
*
ΠΟΛΗ/
ΠΕΡΙΟΧΗ
*
Τ.Κ
*
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΙΚΙΑΣ
*
ΚΙΝΗΤΟ
*
E-MAIL
*
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
*
Σημείωση: Οι εθελοντές θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
*
Τι είδους ηλεκτρονική ενημέρωση θα θέλατε να λαμβάνετε;
Έχετε συμμετάσχει σε εθελοντικό πρόγραμμα παλαιότερα;
Εάν Ναι, αναφέρατε το φορέα/οργάνωση, την περίοδο συμμετοχής και το αντικείμενο της εθελοντικής εργασίας:




Οι εθελοντικές αναδασωτικές εργασίες θα ξεκινήσουν το Νοέμβριο 2010, θα πραγματοποιούνται ημέρες Σάββατο και Κυριακή και θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο 2011. Κάθε εθελοντής μπορεί να συμμετάσχει έως και τέσσερις (4) ημέρες στις αναδασωτικές εργασίες.

Οι εν λόγω αναδασωτικές εργασίες θα περιλαμβάνουν τα εξής: άνοιγμα λάκκων, φύτευση φυταρίων, βοτάνισμα και διαμόρφωση λεκάνης συγκράτησης νερού. Τα φυτάρια που θα φυτευτούν είναι φυτάρια κεφαλληνιακής ελάτης και μαύρης πεύκης.

Δεδομένων των ιδιαίτερων οικολογικών και κλιματικών συνθηκών που επικρατούν στην προστατευόμενη περιοχή της Πάρνηθας και των απαιτήσεων που παρουσιάζουν τα ως άνω είδη πεύκης και ελάτης που θα φυτευτούν, όλοι οι εθελοντές που επιθυμούν να συνεισφέρουν εθελοντική εργασία θα πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά πρόγραμμα θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής εξάσκησης.
 
 
 
 
 
 
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ SIDE KAI ΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ!!!! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...