Έντονες καταιγίδες στη κεντρική Ηλεία


Έντονες καταιγίδες στη κεντρική Ηλεία
Καταιγίδες τοπικά ισχυρές εκδηλώθηκαν, όπως αναμέναμε, το βράδυ της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου. Σταδιακά ο καιρός μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης βελτιώθηκε. Θα συνεχιστούν οι βροχές κυρίως τις απογευματινές ώρες.
Έντονες καταιγίδες εκδηλώθηκαν στη κεντρική Ηλεία. Το τελευταίο 48ωρο, το ύψος βροχόπτωσης φτάνει τα 75.2 χιλιοστά (mm) στην Φολόη, τα 45.8 mm στην Αρχαία Ολυμπία και τα 31,2 mm στον Πύργo.
Αυτή την ώρα, επικρατεί γενικά βελτιωμένος καιρός με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου. Βρέχει τοπικά στην βόρεια Ηλεία, περισσότερα φαινόμενα περιμένουμε και πάλι προς τις απογευματινές και βραδυνές ώρες της Πέμπτης.

Αύριο Παρασκευή, όπως έχουμε ήδη ενημερώσει, αναμένουμε σοβαρή διαταραχή με τα εντονότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στα πιο βόρεια τμήματα του νομού. Για αυτή την εξέλιξη θα ενημερώσουμε αναλυτικά με νεότερα στοιχεία εντός της ημέρας.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ