ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Και τώρα… Champion Greek

Το Ευρωπαϊκό όνειρο του Παναθηναϊκού, έσβησε. Οι «πράσινοι» έχασαν τις τελευταίες τους ελπίδες για εξασφάλιση έστω της... 3ης θέσης του ομίλου, μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής. 
Πλέον, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Αρχής γενομένης από σήμερα, μια και ξεκινά η προετοιμασία για το ματς με την Κέρκυρα. Σε μια έδρα που αποτελεί… τον κακό δαίμονα των πρωταθλητών.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεδομένα θα προχωρήσει σε αλλαγές ενόψει του συγκεκριμένου ματς. Όπως όλα δείχνουν μάλιστα θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά το αγαπημένο του 4-3-3. Όσο για τα πρόσωπα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Όμως μοιάζει δεδομένο ότι θα προχωρήσει κι εκεί σε διαφοροποιήσεις σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

«Ξανά εδώ»

Μετά το ματς με τους Καταλανούς, κανείς «πράσινος» δεν έσκυψε το κεφάλι. Άλλωστε, η πρόκριση δεν χάθηκε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά νωρίτερα απέναντι σε Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν. Το μόνο που έλεγαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, είναι ότι πρέπει να ξαναβρεθούν στην συγκεκριμένη διοργάνωση. «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα τώρα, για να είμαστε ξανά εδώ», τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Κανένα θέμα Έμπεν

Το γεγονός ότι ο συνεργάτης του Φερέιρα, Νούνο, επιμελήθηκε της προθέρμανσης των παικτών πριν το ματς, αλλά και η απουσία του Λόρενς Έμπεν από τον πάγκο στο ματς με την Μπαρτσελόνα, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ο Ολλανδός είναι έτοιμος να… κουνήσει μαντίλι.
 
Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Άλλωστε το τόνιζαν κατηγορηματικά άνθρωποι της ομάδας.
 
Είναι δεδομένο ότι η δουλειά του Ολλανδού γυμναστή έχει εκτιμηθεί και κανείς δεν σκέφτεται ενδεχόμενο απομάκρυνσής του. 
 
Ίσα ίσα που θεωρούν ότι με τη δουλειά του, μπορεί άμεσα να διορθώσει κάποια κακώς κείμενα της προετοιμασίας. Με τα αποτελέσματα να φαίνονται ήδη σιγά σιγά… 

theplayer.gr 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ