Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Από το Καράτουλα το θύμα του στυγερού εγκλήματος



Από το Καράτουλα το θύμα του στυγερού εγκλήματος
Αστυνομικοί ερευνούν το χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος Ηλείος
Νεκρός με πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι βρέθηκε χθες, σε χωράφι της περιοχής Εγλυκάδας Πάτρας, ένας 53χρονος περιπτεράς που καταγόταν από το Καράτουλα και έμενε μόνιμα στην Πάτρα.
Ο 53χρονος Δημήτρης Κονδύλης διατηρούσε περίπτερο στην περιοχή Δεμενίκων Πατρών, ενώ ζούσε μόνος του.
Από την περασμένη Δευτέρα είχε εξαφανιστεί και το γεγονός προκάλεσε την ανησυχία φίλων και συγγενών, με την αδελφή του να δηλώνει την εξαφανισή του στην Αστυνομία.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, γείτονές του είδαν κάποια χαρτιά σκορπισμένα γύρω από το αυτοκίνητό του, δίπλα ακριβώς από την πολυκατοικία που διέμενε. Ενημέρωσαν αμέσως συγγενείς και αυτοί με τη σειρά τους την Αστυνομία.

Οι έρευνες των αστυνομικών επεκτάθηκαν και σε παρακείμενο χωράφι όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 53χρονου, που έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν τσεκούρι ή σκεπάρνι). Δίπλα του βρέθηκαν ένα άδειο χρηματοκιβώτιο και έγγραφα. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Οι γείτονές του στην Πάτρα μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο ο οποίος ήταν πάντοτε ευγενικός και ευχάριστος, έχοντας κερδίσει τη συμπάθεια όλων, ενώ η είδηση της δολοφονίας του προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του Καράτουλα, όπου ο 53χρονος ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός από τους κατοίκους.

Η κηδεία του Δημήτρη Κονδύλη θα γίνει αύριο Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, στο Καράτουλα.
 iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...