Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Κακοκαιρία πλήττει την Αγγλία

Ακόμα και στους -17 βαθμούς Κελσίου έπεσε το θερμόμετρο σε περιοχές της Μ. Βρετανίας, στην πιο κρύα νύχτα του Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα βρετανικά Μ.Μ.Ε...Συγκεκριμένα, στην περιοχή Llysdinam, η θερμοκρασία έπεσε στους -17,3 C°, στο Loch Glascarnoch της Σκωτίας στους -15,3C°, στο Sennybridge στους -14,3 C°, στο Shawbury στους -12,5 C° και στο Μπέλφαστ στους -8,6 C°.

Η βρετανική μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποίησε για συνέχιση των σφοδρών χιονοπτώσεων σε όλη σχεδόν τη χώρα, ενώ αναμένονται και καταιγίδες κατά περιοχές. Σύμφωνα με τους ειδικούς, μέσα στο Σάββατο έπεσαν πάνω από 40 εκατοστά χιονιού σε πολλά μέρη της Βορειοανατολικής Αγγλία και τη Σκωτία, κάτι που είχε να συμβεί από το 1993.

Οι βρετανικές Αρχές απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν όσο είναι δυνατόν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν αυτές τις μέρες μέσα στα σπίτια τους, προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα από την κακοκαιρία, ειδικά στις συγκοινωνίες και τις μεταφορές.

Φαίνεται, τελικά, ότι ο καιρός στη Μ. Βρετανία θυμίζει κάτι από τον ισολογισμό του κράτους. Το ταμείον είναι μείον…


trelokouneli 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...